Много от родните звезди инвестираха парите си в скъпарски  имоти

...
Много от родните звезди инвестираха парите си в скъпарски  имоти
Коментари Харесай

БГ звезди пръснаха милиони за имоти по морето

Много от родните звезди вложиха парите си в скъпарски  имоти по родното Черноморие. Лили Иванова се с доби с пространно тристайно жилище във Варна, обзаведено по финален вик на модата. Колежката й Кичка Бодурова продаде вила в София, с цел да купи апартамент на Слънчев бряг. Тя е новодомка в жилище, което се намира покрай плажа. Съседка на Кичка е фолк певицата Глория, която има дом на Слънчака от 10 години. Последните клюки настояват, че тази година примата на фолка се е сдобила и с жилище в Гърция.

Със личен дом на Слънчев бряг може да се похвали и Кристина Димитрова, която прекарва цяло лято там в компанията на обичания си мъж. Клюките носят, че жилища там имат Преслава и Илиян, само че не излиза наяве дали са закупени или са чартърен. В Св. Влас, с два жилището в първокласен комплекс се сдоби Джино Бианкалана, който се похвали, че е новодомец още през април в обществените мрежи. Синеморец пък е окупиран от Мария Грозева и Дичо, който държи там комплекси чартърен.

Естрадната  прима Йорданка Христова прекарва лятната си отмора в първокласната си вила в Царево, покрай морето. Данчето е издигнала висока ограда, с цел да се скрие от любопитните погледи на туристите. Олимпийските първенци по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Стависки са закупили нов парцел в Царево и към този момент са издигнали 3-етажна къща в недодялан градеж. Двамата са свързани прочувствено с мястото, защото дядото и бабата на Албена са от Царево.

Луксозната къща на актрисата Аня Пенчева в Лозенец наподобява на феодален палат и е обградена от висока ограда. Аня и щерка й всяка вечер, когато имат опция, гледат залеза от високата кула на имението си. Аня е заграбила и малко плажче, което се намира директно пред парцела. С първокласна вила в Лозенец може да похвали и тв продуцентът Андрей Арнаудов.

Именитият актьор Досьо Досев има къща в Созопол. Наравно с театралната сцена и киното най-голямата пристрастеност на Досев е морето.  Въпреки неугледния си тип, къщата му има прелестна панорама към морската простор. 

Рапърите Криско и 100 кила заложиха на парцели чартърен, защото не желаят да се обвързват с място, което да посещават години наред. Това лято и двамата ще прекарат на Слънчев бряг. Къщата на Криско е надалеч от морето и нощните заведения в центъра, където се подвига олелия и шумотевица. В една от най-лъскавите здания на Слънчака се е настанил 100 кила, който се употребява с голям брой привилегии, измежду които персонална чистачка и под земята паркинг, написа " Телеграф “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР